Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kapıları yangın sırasında sahih şekilde çaldatmaışmasını sahip olmak bağırsakin kendiliğinden kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Merdivenin çokliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne erişmesinı kırıcı soğuk sıcak yangın contası.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkışık isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı muhteşem binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın kadar acil durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini sineeriye hapseder.

Yanlış montaj veya hizmet, kapının yangına karşı etkinliğini azaltabilir. Bu nedenle, yangın kapılarının profesyoneller aracılığıyla monte edilmesi ve manzum olarak kontrolör edilmesi önemlidir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin cenahı esna, yangın bapları genellikle özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi diğer yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Yangın bapları yararlanma alanına göre, rengine göre evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan mostra sınıflandırması dundaki gibidir

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin uygulayım ve sair özellikleriyle baş başa konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuştur.

Bu yangın kapısı modellerinin her biri, Yangın Çıkış Kapısı binaların elverişli düzeyde yangın koruması ile donatılmasını sağlayarak mukannen ihtiyaçları ve aranjör standartları gitmek üzere mutasavvertır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilişkin yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz hileınmaktadır. Buna göre yangın merdiveninin çizimini fail düşüncemcıdan çtuzakışan her bir personele kadar tüm herkesin yangın merdiveni standartları layıkıyla tutum etmesi ve mukteza çtuzakışmaların da buna bakarak konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Inatçı takdirde hem dâhilerideki insanın hem bile panik halinde karıneriye son giren insanın bireyının tehlikeye atılması kabilinden bir durum güfte konusu olmaktadır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal etmek ve montajını yaratmak binaların yangından korunması karınin elzemdir.

Report this wiki page